Július - 2019
H K S C P S V
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  
Átadták az Év oktatója és az Év dolgozója kitüntetéseket| 2018.06.13.

Június 8-án rendeztük egyetemünkön a Pedagógusnapi Ünnepséget, ahol a hagyományoknak megfelelően átadtuk Az Év oktatója és az Év dolgozója kitüntetéseket.

Az először 66 éve megtartott Pedagógusnap minden évben alkalmat biztosít a kiemelkedő teljesítményt nyújtó oktatók és más kollégák munkájának elismerésére. A június 8-i ünnepségen Lánczi András rektor köszöntötte a résztvevőket. A Pedagógusnapi díjazottjaink jutalmazása előtt a rektor egyetemünk két Apáczai Csere János-díjjal kitüntetett oktatóját, Sugár András egyetemi docenst és Bauer András egyetemi tanárt köszöntötte. Ezt követően Lánczi András rektor Pavlik Lívia kancellárral közösen adta át az Év oktatója és az Év dolgozója kitüntetéseket. A kitüntetések átadása után a hallgatók nevében Bavlsík Richárd, a Hallgatói Önkormányzat elnöke köszöntötte az oktatókat és az egyetem dolgozóit. 

A Corvinus Faculty Clubban tartott ünnepség a díjazottakat méltató videó-összeállítás megtekintésével folytatódott. A vetítés után Pavlik Lívia kancellár mondott pohárköszöntőt, a koccintást állófogadás követte.

„Év oktatója 2018” díjasok:

A Gazdálkodástudományi Karról:

Bihary Zsolt egyetemi docens, aki az oktatás és kutatás területén végzett kimagasló munkájáért és kollégái számára is példaértékű szakmai elkötelezettségéért vehette át a díjat.

Blaskovics Bálint egyetemi adjunktus a hallgatói értékelések alapján kiemelkedő oktatói tevékenysége elismeréséül kapta az Év Oktatója 2018 kitüntetést. 

László Norbert egyetemi adjunktus kiemelkedő szakmai felkészültségét és oktatói módszertanát a hallgatói értékelések is elismerték, ezért kitüntetésben részesült.

Metzinger Péter egyetemi docens kiemelkedő oktatói munkájáért kapta az év oktatója 2018 díjat.

 A Közgazdaságtudományi Karról:

Az Év Oktatója 2018 kitüntetéssel ismerik el Polt Rita mesteroktató magas színvonalon végzett oktatói munkáját, szaktudását és pedagógiai képességét, az előadások műfajának megújítása, valamint a hallgatói véleményezések során elért kiemelkedő oktatói teljesítményét.

Vékás Péter egyetemi adjunktus magas színvonalon és lelkesen végzett oktatói munkáját, szaktudását és az új ismeretek oktatásban való megjelenítését, valamint a hallgatói véleményezések során elért kiemelkedő oktatói teljesítményét ismerte el a kitüntetés. 

A Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Karról:

Egeres Katalin nyelvtanár az orosz nyelv oktatásásban és a Corvinus Nyelvvizsgaközpontban végzett lelkiismeretes és kiváló szakmai munkáját értékelték.

Szalai Máté egyetemi tanársegéd a nemzetközi tanulmányok alap- és mesterszakon folytatott példás oktatói tevékenységéért, valamint a hallgatói mentorálásban való szerepvállalásért részesült elismerésben.

„Az év dolgozója 2018” kitüntetésben részesültek:  

A Rektorátus szervezeti egység részéhez tartozó Tanárképző és Digitális Tanulási Központ munkatársa, Jávorffy-Lázok Alexandra, oktatásszervező vehette át elismerését a központban végzett kiemelkedő színvonalú lelkiismeretes munkájáért.

A Kancellárián működő Jogi és Közbeszerzési Igazgatóságról Paták Helga ügyvivő-szakértő az igazgatóságon végzett pontos, megbízható, lelkiismeretes munkájának elismeréseként vehette át a kitüntetést.

Az Egyetemi Könyvtárból Demecs Éva oktatás- és kutatástámogató könyvtáros az oktatás-kutatás könyvtári támogatása keretében kifejtett lelkiismeretes, segítőkész munkájáért részesült a kitüntetésben.

A Gazdasági Igazgatóság munkatársa, Horváth Tímea munkaügyi csoportvezető a Humán Erőforrás Irodán végzett kiemelkedő teljesítményéért, kiemelkedő színvonalú munkájáért részesült díjazásban.

Közgáz Campus Igazgatósághoz tartozó Testnevelési és Sportközpont vezetőjeként Vladár Csaba központvezető részesült elismerésben a testnevelésben, az egyetemi sportélet szervezésében, valamint a Testnevelési és Sportközpont vezetőjeként végzett kiemelkedő színvonalú, lelkiismeretes munkájának elismeréseként.

A Gazdálkodástudományi Kar Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszékén Hajnal Margit ügyintéző kapott elismerést kiemelkedő és lelkiismeretes támogató munkájáért.

A Dékáni Hivatal, Tanulmányi Iroda munkatársa, Rendi Tímea tanulmányi előadó pontos, megbízható és lelkiismeretes munkáját ismerték el a díjjal.

A Közgazdaságtudományi Kar Dékáni Hivatalának vezetője, Farkas Éva Zsuzsanna részesült díjazásban hivatalának és a Kar tanulmányi osztályának több mint egy évtizedes Egyetem szerte ismert, pontos, megbízható és kiemelkedő szorgalmú vezetői munkájának, a kar és az egyetem iránti elkötelezettségének elismeréseként.

A Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar dékáni hivatalának munkatársa, Varga Esztella ügyvivő-szakértő a Kar nemzetközi adminisztrációjának koordinálásáért, valamint a doktori ügyintézésért kapott elismerést.

A Kancellária Műszaki és Informatikai Igazgatóságának munkatársa, König Tibor Zoltán az egyetem iránt tanúsított  pontos, megbízható és lelkiismeretes munkájáért kapta a kitüntetést.

 

Az eseményről készített képek az alábbi galériában tekinthetők meg.

Utolsó frissítés: 2018.11.30.

femdom-mania.net femdom-scat.net hot-facesitting.com