Augusztus - 2019
H K S C P S V
  01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

 

 

Köszöntjük honlapunkon!

Tanszékünk – mint oktatási-kutatási alapegység – a vállalkozások hosszú távon sikeres és racionális működtetésének alapvető és meghatározó fejlesztési területeinek elméleti és gyakorlati kérdésköreivel foglakozik. Az oktatási-kutatási fő irányainkat is kijelölő tantárgyi csoportjaink a következő területek mentén alakultak ki:

  • A vállalkozások stratégiaalkotásának, taktikai és üzleti tervezésének tárgyai (Stratégiai menedzsment, Stratégia és üzleti tervezés)
  • A vállalkozások innovációs tevékenységeinek ismereteit lefedő tárgyak (Vállalkozás innováció, Innováció módszertan)
  • A projektvezetés teljes keresztmetszetét leképező tárgyak (Egyedi projektek vezetése, Szervezeti projektvezetés, Projektportfolió menedzsment)

A fő tantárgycsoportok mellett oktatóink – saját kutatási és gyakorlati tapasztalataikat is integrálva – a vállalkozásfejlesztés speciális elméleti és gyakorlati kérdésköreiben is hirdetnek tárgyakat (Vállalkozásfejlesztési politika, Projektvezetési szoftverek, Pályázati menedzsment).

A tanszék minden képzési szinten oktat: alap-, mester- és posztgraduális képzési programokban, doktori iskolákban. A tanszék munkatársai az oktatási tevékenységük mellett hangsúlyosan jelen vannak a hazai és nemzetközi tudományos életben (kutatási projektekkel, konferencia részvételekkel, publikációkkal). A tanszék – oktatási-kutatási profiljából következően – kiemelt figyelmet fordít a gyakorlati szférával való együttműködésre, a szoros vállalati kapcsolatok kiépítésére. Munkatársaink aktív szerepet vállalnak a kari és egyetemi közéletben, valamint törekednek a hallgatók szakmai és öntevékeny csoportjaival jó kapcsolatot fenntartani.

Dr. Jelen Tibor tanszékvezető egyetemi docens

Utolsó frissítés: 2019.03.11.

femdom-mania.net femdom-scat.net hot-facesitting.com