Január - 2018
H K S C P S V
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
23 24 25 26 27 28
29 30 31  

LEGUTÓBBI RENDEZVÉNYEINK

 

 

Nemzetközi fórum a nők politikai szerepvállalásának megerősítéséről

2017. Szeptember 7-én a Budapesti Corvinus Egyetemen kerül megrendezésre a „Nemzetközi fórum a nők politikai szerepvállalásának megerősítéséről” című esemény, amit egyetemünk az EBESZ Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Hivatalával (ODIHR), a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetséggel, a Budapesti Finn Nagykövetséggel, a Friedrich Ebert Alapítvánnyal és a Bécsi Észt Nagykövetséggel együttműködésben szervez. A fórum célja, hogy növelje a tudatosságot a nők politikai életben és közéletben való részvétele kapcsán és elősegítse a párbeszédet a témában. Ennek érdekében több mint 20 nemzetközi és hazai előadó osztja meg kapcsolódó tudását és szakmai tapasztalatát. A program az alábbi linken érhető el: www.osce.org/hu/odihr/335996.
Az esemény nyelve angol és magyar (szinkrontolmácsolást biztosítunk). 

A részvételhez kérjük, regisztráljon az alábbi linken: 
https://odihr.wufoo.com/forms/forum-on-womens-political-empowerment/A férőhelyek száma korlátozott, a regisztrációkat a jelentkezés sorrendjében tudjuk elfogadni.

 

 

The International Forum on Women’s Political Empowerment will take place at the Corvinus University in Budapest on 7 September 2017. The forum is organized by the OSCE Office for Democratic Institutions and Human Rights (ODIHR), the Hungarian Women’s Lobby and the Embassy of Finland in Budapest, in collaboration with the Friedrich Ebert Stiftung, Corvinus University of Budapest and the Embassy of Estonia in Vienna. The event aims to raise awareness and facilitate dialogue on women’s participation in political and public life. Over 20 international and Hungarian speakers will share their knowledge and expertise on the topic. The event Agenda can be accessed here: www.osce.org/odihr/335991.
The event will be conducted in English and Hungarian (simultaneous interpretation will be provided). 


To attend, please register online at
odihr.wufoo.com/forms/forum-on-womens-political-empowerment/. The number of places is limited, registration is on a first-come, first-served basis.

 

 

Politológus Doktoranduszok 2. Konferenciája

2016. december 2.

 

A Budapesti Corvinus Egyetem Politikatudományi Doktori Iskolája 2016-ban második alkalommal rendezte meg a Politológus Doktoranduszok Konferenciáját. Az eseményt azzal a céllal hoztuk létre, hogy a politikatudomány, valamint az azzal határos diszciplínák területén kutató doktoranduszhallgatók, doktorjelöltek és doktori képzésre készülő mesterszakos hallgatók számára lehetőséget biztosítsunk kutatási eredményeik bemutatására.

A KONFERENCIA MEGHÍVÓJA INNEN TÖLTHETŐ LE

A DOKTORANDUSZ KONFERENCIÁRÓL SZÓLÓ BESZÁMOLÓ ITT TALÁLHATÓ

 

 

Political Realism and Practical Morality International Conference

in Budapest, 18-19 November 2016

 

A KONFERENCIA RÉSZLETES PROGRAMJA INNEN LETÖLTHETŐ

A KONFERENCIÁRÓL SZÓLÓ BESZÁMOLÓ ITT ÉRHETŐ EL

Utolsó frissítés: 2017.10.26.