Június - 2019
H K S C P S V
  01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
25 26 27 28 29 30

Tantárgyi program 2019/2020

I. Alapadatok

A tantárgy kódja:2GF26NBK04B
A tantárgy megnevezése (magyarul):Food Service Management
A tantárgy neve (angolul):Food Service Management
A tanóra száma
(Előadás + szeminárium /gyakorlat/egyéb):
0+3
Kreditérték:4
Becsült hallgatói munkaóra: (kpx30)120
A tantárgy meghirdetésének gyakorisága:évente
Az oktatás nyelve:angol
Előtanulmányi kötelezettségek:Szálloda és vendéglátásmenedzsment
A tantárgy típusa:
Tantárgyfelelős tanszék:Turizmus Tanszék
A tantárgyfelelős neve:Dr. Jászberényi Melinda

II. A tantárgy célja (a fenntarthatóság szempontjai)

A tantárgy célja:
A hallgatók jól működő vendéglátó egységek működésébe nyernek betekintést. Ennek megfelelően részletes elemzésre kerülnek a szolgáltató rendszer kulcsfontosságú elemei: a menü-tervezés, gyártás, árképzés, a bevételek kezelése, a szolgáltatás eljárások, a minőségbiztosítás, az élelmiszer- és a munkaerő-költségek ellenőrzése.


IV. A tantárgy tervezett tanulási eredményei (fejlesztendő szakmai kompetenciák)

Tudás:


Képesség:


Attitűd:


Szakspecifikus tanulási eredmények (opcionális)

Szak/képzés megnevezése:


Tudás:


Képesség:


Attitűd:


femdom-mania.net femdom-scat.net hot-facesitting.com