Ugrás a fő tartalomra

Vállalkozói kedv és innováció beindítása – elindult a Corvinus Boost program

A Corvinus Boost Program - a Corvinus Vállalkozói Platform által működtetett - tájékoztató és csapatépítő rendezvénnyel indult a Gellért Campuson.

Pályázz a januári Közéleti és Diákszervezeti Ösztöndíjra!

2024. 04. 02. 10:00 órától 2024. 04. 05. 12:00 óráig érhetők el a Közéleti és a Diákszervezeti Ösztöndíj pályázatok a Neptunban április hónapra a márciusi tevékenység alapján.

CheckINN x MOME pályázat

A CheckINN Turisztikai Innovációmenedzsment Kft. és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem immáron harmadik alkalommal biztatja a hazai felsőoktatásban tanulókat, hogy válasszanak ki egy elhagyott rozsdaövezeti területet vagy épületet, és gondolják újra a saját életstílusuk és kreativitásuk szerint. A jelentkezés az ötletversenyre 2024. április 1-jén nyílik.

további hírek
40
diákszervezet és szakkollégium
200
partneregyetem
10
féle nyelvtanulási lehetőség
70 000
Ft tanulmányi ösztöndíj a legjobbaknak
BA/BScMA/MScTovábbképzésPhDMBA
Budapesti Corvinus Egyetem

Gyere el a Változásvezetés előadássorozatra!

Az ország meghatározó vezetőivel találkozhatsz február 27. és május 14. között. Ne hagyd ki az előadásokat, melyek során a változásvezetés kihívásait járjuk körbe!

Tovább
Budapesti Corvinus Egyetem

Szakmaiság, közösség és társadalmi felelősségvállalás – a corvinus szakkollégiumairól röviden

Egy szakkollégium több, mint kézenfekvő lakhatási alternatíva. Lehetőséget biztosít versenyképes szakmai tudás elsajátítására, és életre szóló barátságokat alapozhat meg. Ismerd meg a Corvinus szakkollégiumait!

Tovább
Budapesti Corvinus Egyetem

Minden, amit az új mesterszakos felvételiről tudni kell

Aki 2024-ben felvételizik mesterszakra, az mindenképp olvassa el ezt a cikket, ugyanis lesz egy plusz eleme a felvételinek. Megismertetjük veled a GMAT, GMAT FE, NMAT és GRE rendszerét.

Tovább
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.03.28. - 08:10:30