ALUMNI - Információk végzett hallgatóinknak

A Vezetés-szervezés szakirány öregdiákjainak szervezetét, az angolszász hagyományok szerint Vezszerv Alumni-t 1993 őszén alapították az akkor végző első “vezszerves” évfolyam tagjai. Az immár ezer főnél is népesebb csapat célja nem csupán az emlékek ápolása, számos végzettünk rendszeresen visszajár, sőt, együttműködik az Intézettel, míg mások a Vezszervesek Klubja rendezvényein tartják a lépést egyetemünkkel és a tudotmányterület fejlődésével.

  • Az Alumni sikeres működéséhez fontos, hogy tudjunk rólad, ezért ha már jó ideje nem hallottál felőlünk, írd meg nekünk a vezszerv kukac gmail pont com-ra [1] neved, [2] a diplomád megszerzésének évét, és [3] e-mail címedet. Ha nem titok, [4] munkahelyedet és beosztásodat is, akkor akár igazán udvarias megszólítással is küldhetünk neked levelet, ha valami nagyon fontos eseményről értesítenénk. ;-)

Amellett, hogy bármikor szívesen látjuk öregdiákjainkat a "tanszéken", számos konkrét együttműködési ötletünk van. Ha pedig csak buliznál velünk egy jót, a Vezszervesek Klubjában még mindig fergetegesek az esték! Addig is, böngészheted végzettjeink egyre bővülő listáját.

  • Együttműködési formák (nemcsak Alumni-tagoknak)
  • Szakiránydélután - Vezszervesek Klubja
  • Vezszerv Alumni Almanach (feltöltés alatt)

Kérdésed van? Írj nekünk, vagy keresd fel kedvenc oktatódat!

femdom-mania.net femdom-scat.net hot-facesitting.ru