Május - 2017
H K S C P S V
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 31  

Pályázat senior segítői státuszra

Pályázati kiírás


A Budapesti Corvinus Egyetem  Közgáz Campus Kollégiumainak (Földes Ferenc Kollégium, Kinizsi Kollégium, Tarkaréti Kollégium)  senior segítő
 (korábbi elnevezéssel: nevelőtanári)  státuszaira 

 

A pályázati kiírás ITT tekinthető meg!

NYÁRI KOLLÉGIUM FELVÉTELI EREDMÉNYEK - SUMMER DORMITORY APPLICATION RESULTS

Kedves Kollégisták!

IDE kattintva tekinthető meg a mai napig (2017.05.15.) felvett hallgatók listája Neptun Kód alapján. A jelentkezési határidőt május 26-ig meghosszabbítottuk. 

Dear Students!

Click HERE to check the first result of the Summer Dormitory app. The application period has changed until 26 may.

NYÁRI KOLLÉGIUM 2017 - SUMMER DORM 2017

Kedves Kollégisták!

IDE kattintva elérhetik a nyári kollégiumra vonatkozó információkat!

Dear Students!

You can find HERE the information about the summer dormitory application process.

FONTOS! Kiköltözés - IMPORTANT! Checkout process

Kedves Kollégisták!

IDE kattintva elérhetitek a kiköltözésre vonatkozó információkat.

Dear Students!

You can find HERE the information about the checkout process.

Ügyeleti rend változás

Kedves Lakók! Dear Students,

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Tarkaréti Kollégiumban ideiglenesen Szöllősi Jenő látja el az épületfelelős adminisztrátori feladatokat. Az átmeneti időszakban az alábbi ügyeleti rend lesz érvényben. Az esetleges fennakadások és késések miatt megértésüket kérjük.

Az új ügyeleti rendet IDE kattintva érheti el.

We would like to inform you about that Jenő Szöllősi is the temporarily administrator in the Dormitory of Tarkarét. In this period the office hours are changing (see below). We kindly ask your understanding and patience for any inconvenience in this period.

Click here to check the new timeline. Budapesti Corvinus Egyetem pályázatot hirdet

Budapesti Corvinus Egyetem

 

                           

a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. • alapján

pályázatot hirdet

Közgáz Campus Igazgatóság 
Tarkaréti Kollégium

épületfelelős kollégiumi adminisztrátor

munkakör betöltésére.

 

A pályazat részleteit az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:

https://kozigallas.gov.hu/page<wbr></wbr>s/jobviewer.aspx?ID=rjnc6ejvf8

 

BCE Tarkaréti Kollégium - Legszebb szoba pályázat

Kedves Kollégisták!

 

Örömmel tájékoztatjuk a Tarkaréti Kollégium Lakóit, hogy a 2016/17-es tanév téli nagytakarítása sikeresen lezajlott, melynek során a közösségi helyiségek és a lakószobák előírt nagytakarítása is megtörtént.

A lakószobák zömében a takarítás a velünk szerződésben lévő takarító vállalkozó munkatársai végezték el, elenyésző számú (2db) lakószobában került sor un. kényszertakarításra, melynek költségeit a lakók kellett fizetniük. A lakószobák egy részében pedig a lakók vállalták a minőségi (leellenőrzött) nagytakarítás elvégzését, melyet köszönettel vettünk. Ez utóbbi magatartás viszont arra is ösztönzött bennünket, hogy próbáljunk meg pozitív ösztönző rendszer bevezetésével is.

Ennek keretében pályázati felhívás fogalmazódott meg a Kollégium vezetésében és hallgatói önkormányzatában: A BCE Tarkaréti Kollégium legszebb koliszobája elnevezéssel, melyet ezúton bocsájtunk útjára.

Az ötlet életre valóságát, tetszését az is mutatja, hogy a dologról megkérdezettek körében még az is felmerült, hogy a jövőben érdemes lenne a BCE másik két kollégiumában is meghirdetni a dolgot és versenyre lehetne hívni a Ráday és a Kinizsi Kollégiumok közösségét is.

 

Őszintén reméljük, hogy a felhívás nyitott fülekre fog találni és minél többen csatlakoznak hozzá. A pályázat részleteit IDE kattintva érhetitek el.

 

 

Sok sikert kívánunk!!!

 

Szabó István

Legfrissebb SZMSZ és Házirend

Kedves BCE Tarkaréti Kollégium Lakói!

Felkerült a honlapunkra az aktualizált Szervezeti és Működési Szabályzat(SZMSZ), valamint a Tarkaréti Kollégium Házirendje,melyet a 2016.szeptember 19-i lakógyűlésen szavaztak meg a lakók.

Kollégiumi pályázati felhívás a 2016/2017. tanévre gólyák részére

Kedves Gólyák !

A kollégiumi pályázati felhívás a 2016/2017. tanévre alapképzési szakos (BA, BSc) és mesterképzési szakos (MA, MSc) gólyák részére IDE kattintva tekintheti meg.

Üdvözlettel:

BCE Tarkaréti Kollégium Vezetősége

Kollégiumi pályázati felhívás a 2016/2017. tanévre felsőbb éveseknek

Kedves Látogató !

A kollégiumi pályázati felhívást a 2016/2017. tanévre felsőbb éves és a mesterképzési szakokra (Ma, MSc) jelentkező BCE-s hallgatóknak IDE kattintva tekintheti meg.

Üdvözlettel:

BCE Tarkaréti Kollégium Vezetősége

Kiköltözés és Tarkaréti Nyári kollégium - 2016

Tudnivalók a nyári kollégiumi elhelyezés igényléséhez!

Kedves Jelentkező!

Szeretnénk tájékoztatni, hogy a tanév befejeztével a kollégium L oldalának férőhelyei újra kiosztásra kerülnek! Idén a több szabad férőhelyre való tekintettel nem csak BCE hallgatók jelentkezését fogadjuk a nyári időszakban, hanem más felsőoktatási intézmény hallgatóit is.

Kiköltözési időpontok:

Csak és kizárólag az alábbi időpontokban van mód a kiköltözésre:

* 2016.06.17. péntek (9-18 óra, az ezen időpontbeli kiköltözési szándékot 2016. június 6-ig jelezni kell a titkárságon!)

* 2016.06.30. csütörtök (9-18 óra)

Amennyiben a megadott időpontokban személyesen nem tudsz megjelenni, adj meghatalmazást egy ismerősödnek, aki eljár a nevedben. Kérünk, vedd figyelembe, hogy csak ezeken a napokon (a megadott időtartamban) tudsz hivatalosan kiköltözni a kollégiumból!

A dolgaid összepakolása után a portán ügyeletet tartó senior segítőknek és DB tagnak kell jelezned kiköltözési szándékod, akik ellenőrizni fogják a szobád tisztaságát. Amennyiben azt nem találják megfelelőnek, nem fogod visszakapni a belépőkártyád letéti díját. Kérünk, a kellemetlenségek elkerülése érdekében a szobát kitakarítva, a hűtőszekrényt leolvasztva hagyd magad után! Csak az költözhet ki, akinek nincs könyvtári tartozása és minden könyvet visszahozott vagy visszaad a kiköltözésnél.

* 2016. június 30-ai kiköltözés esetén teljes június díjat kell fizetni

* Akik úgy döntenek, hogy legkésőbb 2016. június 17-ig kiköltöznek, azt megtehetik, azonban 2016. június 6-ig (hétfőig) kell írásban jelezni kiköltözési szándékukat (email: peter.veres2@uni-corvinus.hu). Ebben az esetben a júniusi havi díj 50%-át kell kifizetni. Ezt követően lemondásokat nem tudunk elfogadni!

* Júniusi félhavi díj fizetési kötelezettsége azon a hallgatóknak is fennáll, akik május 31-ig költöznek ki a kollégiumból.

* Aki nem jelzi június 6-ig írásban a kiköltözési szándékát, az is kiköltözhet hamarabb, de neki a június hónapra a teljes havi díjat ki kell fizetnie.

Amennyiben 2016. június 30. után is benn szeretnél maradni a kollégiumban, jelentkezned kell a honlapon található link segítségével legkésőbb 2016. május 23-ig. Minden esetben jelezned kell a június 30. utáni maradási szándékod, akkor is, ha azért szeretnél maradni, mert mesterszakon záróvizsgát teszel július elején.

Ha nem költözöl ki legkésőbb június 30-án, és nem jelentkezel a nyári kollégiumba sem, úgy a szobában hagyott értékeidet/ingóságaidat egy fényképekkel dokumentált jegyzőkönyv felvétele során összepakoljuk és a kollégium pincéjébe levisszük, melyért 3.500,- Ft különeljárási díjat számítunk fel. Az otthagyott értékekért felelősséget nem vállalunk!

Amennyiben mesterszakon záróvizsgázol és igényelted, hogy maradhass a kollégiumban június 30. után, a következő napokon tudsz kiköltözni:

* 2016. július 8. (péntek 09.00 - 15:00) - ebben az esetben időarányosan minden bent töltött éjszaka fizetendő a nyári kollégiumi díjszabással arányosan.

FONTOS! Csak azoknak tudunk helyet biztosítani június 30. után, akik jelentkeztek a nyári kollégiumba!

 

Információk a nyári kollégiumról:

Jelentkezési időszak:

* 2016. május 11. – 2016. május 23.

Eredmény:

* 2016. május 30-án a kollégium honlapján, illetve a portán lesz elérhető.

A jelentkezés módja:

* Csak a honlapon található linken keresztül. (Amennyiben a bármilyen problémád akadna a kitöltés során, azt a tarkaretikollegium@gmail.com-ra küldött e-mailben jelezheted).

* Jelentkezés térítésmentes visszamondására 2016. május 25-ig van lehetőség a tarkaretikollegium@gmail.com-ra küldött e-mailen. A további lemondás feltételeit, jelen kiírás, valamint a beköltözéskor kötendő bérleti szerződés tartalmazza.

* Internetet a nyári időszakra ismételten igényelni szükséges (jelentkezési felületen keresztül)!

* Papíron, szóban, telefonon vagy bármilyen más módon nem fogadunk el jelentkezést, illetve a jelentkezéssel kapcsolatos egyéb kérést.

A nyári kollégium díja:

* Háromágyas és házastársi szobában 833 Ft/fő/nap; 25.000 Ft/fő/hó

* Június hónapban díjtalan - azt a júniusi kollégiumi díj tartalmazza.

A nyári kollégiumi díj befizetése:

* NEPTUN-on keresztül a szokásos módon kell majd teljesítened a kötelezettséget. Nem BCE-s hallgatók esetében a BCE által kiállított számla alapján történik a fizetés.

* Júliusi nyári kollégiumi díj befizetési határideje: 2016. július 15. (a beköltözéskor kötendő bérleti szerződés tartalmazza)

* Augusztusi nyári kollégiumi díj befizetési határideje: 2016. augusztus 15. (a beköltözéskor kötendő bérleti szerződés tartalmazza)

A nyári kollégium szintjei:

* Igénylők számától függően L1-5. szintjei. (A szobaigényeket csak korlátozottan tudjuk figyelembe venni!)

Átköltözés és kiköltözés ideje:

* Belső átköltözés (a nyári kollégiumba felvételt nyert, és a tavaszi félévben is itt tartózkodó hallgatók részére): 2016. június 30. (Figyelem! A belsős átköltözés a végső kiköltözési időponttal egy napon történik, ezért kérjük, átköltözés előtt a portán érdeklődjetek, hogy megtörtént-e már az érintett szobából a ki- illetve átköltözés)

* Átköltözés a Ráday Kollégiumból (a nyári kollégiumba felvételt nyert, a tavaszi félévben a Ráday kollégiumban tartózkodó hallgatók részére):

2016. június 30. (Figyelem! A Rádays átköltözés a végső kiköltözési időponttal egy napon történik, ezért kérjük, átköltözés előtt a portán érdeklődjetek, hogy megtörtént-e már az érintett szobából a ki- illetve átköltözés)

* Nyári kollégium vége (Azon hallgatók számára, akik nem nyertek felvételt az őszi tanulmányi félévre): 2016. augusztus 31.

 

 

Egyéb fontos információk:

* A jelentkezési lapon minden Rád vonatkozó információt adj meg! Ha szigorlatozol vagy államvizsgázol, azt mindenképp jelöld meg akkor is, ha egyéb okból is kérsz nyári elhelyezést!

* A vizesblokkok felújítási munkálatai miatt a nyári kollégium ideje alatt átköltöztetésre fog sor kerülni.

* A jelentkezéseket beérkezési sorrendben dolgozzuk fel (a corvinusos hallgatói jogviszony megléte, valamint záróvizsga, szigorlat, egyéb tanulmányi kötelezettség fenállása előnyt jelent). Ezért kérünk, mihamarabb küldd el azt, hogy biztos legyen a helyed a nyár folyamán, valamint, hogy a szoba- és szobatárs-igényed a lehetőségekhez képest figyelembe tudjuk venni.

* A későn beküldött jelentkezéseket csak akkor tudjuk figyelembe venni, ha van még szabad hely.

* Amennyiben május 20-ig nem igényeltél nyári kollégiumot, de úgy alakul, hogy mégis szeretnél a nyár folyamán beköltözni, küldd el a fenti email-re az elektronikus jelentkezési lapon kért adatokat és szabad szoba esetén mindenképpen megkeresünk. Ebben az esetben az e-mail címed és/vagy a telefonszámod mindenképp add meg, hogyha bármi miatt szükség van rá, el tudjunk érni.

* Szeretnénk tájékoztatni, hogy amennyiben a beköltözés időpontjáig nem jelzed, hogy mégsem szeretnél az igényelt időszak teljes tartama alatt a kollégiumban maradni, az adott hónap nyári kollégiumi díjának 50%-át ez esetben is ki kell fizetned.

*

* A kollégiumba felvételt nyert hallgatóknak a beköltözéskor egy előre kitöltött bérleti szerződést kell hozniuk 2 példányban, amelynek a formanyomtatványa a megadott címen lesz elérhető. A további díjfizetési, lemondási és egyéb lakhatási feltételeket ez a bérleti szerződés tartalmazza.

* A más felsőoktatási intézmény hallgatója 30 napnál nem régebbi hallgatói jogviszony-igazolását is csatolni köteles a szerződéshez.

 

Ha bármi kérdésed van a nyári kollégiummal kapcsolatban, keress minket a tarkaretikollegium@gmail.com email címen.

Jelentkezési lap itt elérhető:

https://docs.google.com/forms/d/1kFq4123vJ0AZJtajq9xUXxh5bEYXFrWzLUxoXF7tf10

Együttműködésed előre is köszönjük!

 

Köszönettel:

Veres Péter

Tarkaréti Kollégium

Kollégiumi adminisztrátor

 

 

Senior segítői pályázat

 

A BCE Közgáz Campus Kollégiumaiban pályázatot hirdetünk a 2016/2017-es tanévre az alábbi kollégiumi senior segítő státuszokra:

·         Földes Ferenc Kollégium: 3 fő senior segítő (külföldi hallgatók ügyeinek intézése, ügyeleti feladatok ellátása),

·         Tarkaréti Kollégium: 1 fő számítógépes rendszer üzemeltetése, rendszergazdai funkciók (a kollégiumi számítógépes hálózat üzemeltetése, help desk feladatok ellátása, a kollégisták körében együttműködésben az Informatikai és Szolgáltató Központ szakembereivel), 3 fő senior segítő (belépőkártyák kezelése, szobabeosztás készítése, olvasó- és szabadidős helyiség üzemeltetése (könyvtárosi) feladatok ellátása, ügyeleti feladatok)

·         Kinizsi Kollégium: 1 fő számítógépes rendszer üzemeltetése, rendszergazdai funkciók (a kollégiumi számítógépes hálózat üzemeltetése, help desk feladatok ellátása, a kollégisták körében együttműködésben az Informatikai és Szolgáltató Központ szakembereivel), 3 fő  senior segítő (Neptun rendszer kezelése, szobabeosztás készítése, külföldi hallgatók ügyeinek intézése, a kollégiumi programok menedzselése, ügyeleti feladatok)

A nevelőtanárok megbízatása a Földes Ferenc Kollégiumban 10 hónapra szól, 2016. augusztus 27-től 2017. június 27-ig, a Kinizsi Kollégiumban  és a Tarkaréti Kollégiumban 11 hónapra szól, 2016. augusztus 1-től 2017. június 30-ig. A pályázatokat az adott kollégium Kollégiumi Bizottsága véleményezi, majd személyükről a kollégium igazgatója dönt, aki írásban külön megbízással határozza meg a konkrét személyre szóló feladatokat.

A pályázók több kollégiumot is megjelölhetnek.

Feladatuk a BCE Kollégiumaira vonatkozó Keretszabályzat (BCE Kollégiumokra vonatkozó SZMR) szerint:

·         elősegíteni az értelmiségi vezetői szerepkörre való felkészülést

 • ellátni a kollégium vezetése (igazgatója és kollégiumi koordinátor) által rájuk bízott feladatokat,
 • Kollégiumi Bizottság munkájának segítése,
 • segíteni és felügyelni a kollégiumi Házirend és egyéb szabályzatok rendelkezéseinek, valamint az együttélés normáinak betartását,
 • segíteni a kollégisták beilleszkedését, problémáik megoldását,
 • feladataik teljesítéséről fél évente beszámol a kollégium vezetésének.

Díjazásuk:

 • A kollégiumi SZMR előírásai szerint.

Pályázhatnak:

 • Akik a BCE végzett hallgatói, vagy akik legalább a 6. aktív félévüket töltik a 2015/16/2. szemeszterben,
 • Akik BCE kollégiumaiban laktak (laknak),
 • Akik rendelkeznek Egyetemünkön szerzett kollégiumi közéleti, önkormányzati tapasztalatokkal.

Pályázatnak tartalmaznia kell:

 • Az eddigi kollégiumban és egyetemen végzett közéleti, közösségi és érdekképviseleti tevékenységeit,
 • Pályázatának motivációit, elképzeléseit a feladat ellátására,
 • A pályázó személyes adatait, elérhetőségeit (telefon, email),
 • Melyik kollégiumba/kollégiumokba szól a pályázata (prioritás szerinti sorrend).

A pályázatok beérkezési határideje:

 • 2016. június 08. 12 óra a BCE Kinizsi Kollégium titkárságára (nyomtatott formában, 3 példányban, valamint elektronikusan: istvan.szabo(kukac))uni-corvinus(pont)hu címre küldve)
 • Cím: BCE Kinizsi Kollégium, 1092 Budapest, Kinizsi u. 2-6.

További információkkal áll a pályázók rendelkezésére Szabó István ügyvivő szakértő, kollégiumi koordinátor, az 1/482-7587-es telefonszámon, vagy személyesen a Kinizsi Kollégium Titkárságán.

A beérkezett pályázatokat az erre a célra létrehozott bizottság véleményezi.

Az elbírálást követően a jelentkezőket elektronikus levélben értesítjük.

Kérdőív a kollégisták időtöltési szokásaival kapcsolatban!

Kedves Kollégisták!

Alábbi kérdőívünkben mérjük fel időtöltési szokásaitokat. Válaszaitok alapján fogjuk megtervezni a félév programtervét, így kérünk titeket, hogy minél többen töltsétek ki.

A kérdőív linkje:

https://docs.google.com/forms/d/1WdpfmPeZ2AzBovwAKWn8076_Mn5K5qPaXlv05Zk5iXU/viewform

Köszönjük.

Tarka KDB

Tarkaréti Kollégium Diákbitottságának megválasztása

Kedves Lakók!

 

Szeretettel meghívlak benneteket a következő heti lakógyűlésre, amely 2015.09.29-én kedden 20:00-tól lesz.

Témája 2015-2016-os őszi félév Kollégiumi Diákbizottság (továbbiakban KDB) tagjainak megválasztása lesz. Engedjétek meg, hogy röviden bemutassam mivel is foglalkozunk, milyen szerepek vannak a KDB-ben, illetve hogy hogyan tudtok jelentkezni.

Feladataink közé tartoznak a különböző kollégiumi programok, rendezvények megszervezése és lebonyolítása, ezen programok ütemezése, a kollégium lakóinak érdek-képviselete. A KDB 9 főből áll: a Titkár, Szponzorfelelős, Kommunikáció, Pénzügyes, Sport, 2 rendezvény és 2 Tarka Napok felelős. További információt a KDB-ről a kollégium honlapján találhattok. ( portal.uni-corvinus.hu/index.php )

Ha szeretnétek jelentkezni a KDB-be, kérlek, írjatok e-mailt az tarkaforce2(kukac)gmail(pont)com címre. A határidő csütörtök éjfél. Opcionálisan (ajánlott) plakátot is tervezhettek magatoknak, melyeket a hét folyamán az aulában kihelyezett hirdetőtáblára rakhattok ki. A választás során majd egy beszédet is kell tartanotok, aki szeretne, erre nyugodtan készülhet, de stand up-ot is szívesen fogadunk.

 

A 2015-2016 őszi félév KDB választását egy fergeteges Suit up! bulival fogjuk megkoronázni. Kiöltözni ér!

 

Várunk mindenkit szeretettel,

Szabó Artúr

KDB Titkár

Országos felmérés

Kedves Kollégista Hallgatók!

 

Jelen pillanatban is zajlik egy országos felmérés, melyhez szükséges, hogy a Ti véleményeiteket is megtudjuk a hallgatói szolgáltatásokról, azon belül is az aktuális kollégiumi helyzetről. Összeállítottunk számotokra egy kérdéssort, mely kitöltésével pontos képet kapunk az aktuális kollégiumi állapotokról.

Az alábbi kérdőív kitöltése maximum 8-10 percet vesz igénybe, mellyel részt vehettek egy sorsoláson és akár nyerhettek egy iPad készüléket.

Kérdőív:

Hallgatói kérdőíveztetés - Kollégiumok

Kitöltési határidő: 2015. szeptember 25.

 

Reméljük véleményeitekkel hozzájárultok az országos felmérés sikerességéhez.

Rendszergazdai pályázat - 2015/2016. tanév

Tisztelt Lakók és Érdeklődők!

A Budapesti Corvinus Egyetem Tarkaréti Kollégiuma pályázatot hirdet a 2015/2016. tanévre rendszergazdai (senior segítői) feladat ellátására.

A pályázatok benyújtási határideje: 2015. július 14. 12 óra

A pályázat részletei a csatolt fájlban megtalálhatóak.

Üdvözlettel:

Molnár Gyula
adminisztrátor
Tarkaréti Kollégium

Tarkaréti Vegyesbolt

Tisztelt Lakók és Érdeklődők!

A Tarkaréti Kollégium új üzemeltetőt keres a földszinti vegyesbolt (née büfé) üzemeltetésére. Mindannyiunk közös érdeke, hogy lakóink megfelelő színvonalú áruellátásban részesüljenek, így kérem, ha személyesen érdekeltek a pályázatban, pályázzanak, ha pedig ismernek olyat, akit érdekelhet az üzemeltetés, juttassák el számára a pályázati kiírást, ami az alábbi linken érhető el:

portal.uni-corvinus.hu/fileadmin/user_upload/hu/kozponti_szervezeti_egysegek/kommunikacio/PDF/Palyazati_Kiiras_Tarka_Vegyesbolt_20150615_VEGLEGES.pdf

A pályázat határideje: 2015. július 17.

Senior segítői pályázat - 2015/2016. tanév

Tisztelt Lakók és Érdeklődők!

A Budapesti Corvinus Egyetem Közgáz Campus Kollégiumok pályázatot hirdetnek a 2015/2016. tanévre senior segítői feladatok ellátására.

A pályázatok benyújtási határideje: 2015. június 8.

A pályázat részletei a csatolt fájlban megtalálhatóak.

Üdvözlettel:

Molnár Gyula
adminisztrátor
Tarkaréti Kollégium

Tájékoztató a BCE tandíj gyűjtőszámla változásáról

Kedves Corvinusos Hallgatók!

A Budapesti Corvinus Egyetem Tandíj gyűjtőszámlája 2013. július 4. napjától megváltozik. Részleteket az e tárgyban kiadott 20/2013. (VI.27.) főigazgatói utasításban találtok.

Bogárirtás

Kedves Kollégisták!

2013. július 9-én, kedden 9:00-tól bogárirtás lesz a kollégiumban. Kérem, hogy a szobában rakjátok el a dolgaitokat a földről, ill. a vizesblokk környékéről, hogy ezzel segítsétek a szakemberek munkáját.

Megértésetek köszönöm!

Üdvözlettel,
Márkus Veronika

Nevelőtanári pályázati kiírás

A Budapesti Corvinus Egyetem Közgáz Campus Kollégiumainak (Földes Ferenc Kollégium, Kinizsi Kollégium, Tarkaréti Kollégium) nevelőtanári státuszára.

A BCE Közgáz Campus Kollégiumaiban pályázatot hirdetünk a 2013/2014-es tanévre az alábbi kollégiumi nevelőtanári státuszokra:

 • Földes Ferenc Kollégium: 2 fő nevelőtanár (külföldi hallgatók ügyeinek intézése, ügyelet)
 • Tarkaréti Kollégium: 1 fő rendszergazda, 3 fő nevelőtanár (szobabeosztás készítése, könyvtárosi feladatok ellátása, ügyelet)
 • Kinizsi Kollégium: 1 fő rendszergazda, 3 fő nevelőtanár (Neptun rendszer kezelése, szobabeosztás készítése, külföldi hallgatók ügyeinek intézése, ügyelet)

A nevelőtanárok megbízatása a Földes Ferenc Kollégiumban 10 hónapra szól, 2013. szeptember 1-től 2014. június 30-ig, a Kinizsi Kollégiumban és a Tarkaréti Kollégiumban 12 hónapra szól, 2013. július 1-től 2014. június 30-ig. A pályázatokat a Kollégiumi Bizottság véleményezi, majd személyükről a kollégium igazgatója dönt, aki munkaköri leírásban határozza meg konkrét feladataikat.

A pályázók több kollégiumot is megjelölhetnek.

Feladatuk a BCE Kollégiumaira vonatkozó Keretszabályzat szerint:

 • ellátni az igazgató által rájuk bízott feladatokat,
 • Kollégiumi Bizottság munkájának segítése,
 • segíteni és felügyelni a kollégiumi Házirend és egyéb szabályzatok rendelkezéseinek, valamint az együttélés normáinak betartását,
 • segíteni a kollégisták beilleszkedését, problémáik megoldását,
 • feladataik teljesítéséről beszámol a kollégium igazgatójának.

Díjazásuk:

 • A nyertes pályázókkal a BCE megbízási szerződést köt, feladatuk ellátásáért megbízási díjban részesülnek. A férőhely használatra a BCE bérleti szerződést köt. A bérlemény használatáért bérleti díjat fizet.

Pályázhatnak:

 • Akik a BCE végzett hallgatói, vagy akiknek a 6. féléve is lezárásra került
 • Akik a BCE kollégiumaiban laktak,
 • Akik rendelkeznek egyetemünkön szerzett kollégiumi közéleti, érdekképviseleti tapasztalatokkal.

Pályázatnak tartalmaznia kell:

 • A pályázó személyes adatait,
 • Az eddigi kollégiumban és egyetemen végzett közéleti, közösségi és érdekképviseleti tevékenységeit,
 • Pályázatának motivációit, elképzeléseit a nevelőtanári feladat ellátására,
 • Melyik kollégiumba/kollégiumokba szól a pályázat.

A pályázatok beérkezési határideje:

 • 2013. május 31. 12 óra a BCE Kinizsi Kollégium titkárságán
 • (Cím: BCE Kinizsi Kollégium, 1092. Budapest, Kinizsi u. 2-6.)

További információkkal áll a pályázók rendelkezésére Erdőháti Nagy Lászlóné kollégiumi igazgató, a 1/482-7906-os telefonszámon, vagy személyesen a Kinizsi Kollégiumban.

Tűzriadó gyakorlat

Kedves Kollégisták!

December 13-án (csütörtökön) 13 órakor tűzriadó gyakorlat lesz a kollégiumban. Kérjük segítő közreműködéseteket, hogy az épületet az előírásoknak megfelelően, az ilyen esetben érvényes szabályok betartásával ki tudjuk üríteni (Tűzriadó terv és menekülési útvonal leírása megtalálható minden szobában).

Üdvözlettel:
Márkus Veronika

Tájékoztató a BGF-es beköltözők számára

Kedves Kollégista!

Értesítjük, hogy a kollégiumi beköltözés időpontja 2012/2013-as tanévre:

 • 2012. szeptember 2-án, 14 órától 18 óráig;
 • 2012. szeptember 3-án, 9 órától 16 óráig;
 • 2012. szeptember 9-én, 9 órától 16 óráig.

Az időpont kiválasztását kérjük, jelezze a pályázati rendszerben. Az előzetes jelentkezés el-mulasztása esetén nem tudjuk fogadni az adott beköltözési napon.

A kollégiumi elhelyezéssel kapcsolatos további kérdés esetén érdeklődjön a https://koli.kkfk.bgf.hu/apex/<wbr></wbr>f?p=100:1 honlapon, valamint a koli(kukac)kkfk.bgf(pont)hu e-mail címen.
A kollégium felszereltségével, elérhetőségével kapcsolatban információkat talál a tarkaret.uni-corvinus.hu oldalon, kérdéseivel pedig forduljon bátran a kollégium vezetőségéhez.

Beköltözéskor a regisztrációs pultnál kell jelentkeznie, ezt követően Emmer Alexandra demonstrátornál, aki rögzíti megérkezésüket a BGF/KKK kollégiumi rendszerében!
A regisztrációs pultnál egyeztetjük az adatait, valamint itt kell befizetnie a kulturális hozzájárulást (3000 Ft/év), illetve a kártyaletéti díjat (1500 Ft/fő) is. A kollégista a kiköltözéskor visszakapja ezt az összeget, ha a szobát hiánytalanul, illetve belépőkártyáját sértetlenül adja vissza az üzemeltetés számára. Ha a szobát leltár-hiányosan adja vissza kiköltözéskor, vagy a belépőkártyáját nem vagy nem sérülésmentesen adja vissza, a kártyaletéti díjat elveszíti, az a kártérítés vagy más jogcímen Ön által fizetendő összegbe beszámít.

A kollégiumban elektronikus beléptető rendszer működik a bentlakók biztonsága érdekében.
A beköltöző a tűzvédelmi tájékoztató meghallgatása után veheti át a szobakulcsot.

A szobákban elhelyezett felszerelési tárgyakat az első beköltöző a szobaleltár alapján veszi át; kiköltözéskor ez alapján kell a szobát átadni.
A kollégiumba nem lehet behozni mikrohullámú sütőt, rezsót, merülőforralót és hősugárzót, azaz semmilyen hőfejlesztő eszközt a hajszárító kivételével.
Minden más műszaki cikk (pl.: számítógép, televízió) vagy olyan felszerelési tárgy, amit a kollégiumban is adunk (pl.: lámpa, ruhaszárító) behozható, amennyiben írásban jelenti a regisztrációs pultnál (kiköltözéskor csak így fogja tudni kivinni az épületből).
Ágyneműhuzatot a kollégium nem biztosít, a kollégistáknak kell gondoskodnia róla.

A kollégiumi vendégfogadás rendje szerint a kollégiumi vendégfogadási díj 400 Ft/fő/éjszaka. Ezt a szállásdíjat azoknak kell fizetniük, akik az éjszakát a kollégiumban töltik, ugyanakkor azokra is vonatkozik, akik nem töltik itt az éjszakát, de 23.00 óráig nem hagyják el az épületet. A vendégfogadási díjat a portán fizethetik be.

További információ megtalálható a https://koli.kkfk.bgf.hu/apex/<wbr></wbr>f?p=100 címen Probléma esetén keresse fel a 123-as szobát a Mátyásföldi Kollégiumban, vagy a  Mátyásföldi Kollégiumi Bizottságot. Ha az nem vezet eredményre,  akkor írjon levelet a koli(kukac)kkfk.bgf(pont)hu címre, vagy forduljon a kollégium igazgatójához.

Üdvözlettel:
Mátyásföldi Kollégiumi Bizottság

Nyári kollégium - 2012

A tanév befejeztével a Tarkaréti Kollégium lehetőséget biztosít lakói számára a nyári elhelyezésre. Ha nem szeretnéd a nyarat is a kollégiumban tölteni, akkor legkésőbb 2012. június 18. (hétfő 16:00-ig) kell kiköltöznöd. Amennyiben 2012. június 18-a után is benn szeretnél maradni a kollégiumban, akkor jelentkezned kell. Ha ezt elmulasztod megtenni, akkor 2.000 Ft/fő/éj vendégéjszakai díj ellenében tudsz bejutni a szobádba. Aki év közben Tarkán lakott, az nem adhatja be nyárra a Kinizsi kollégiumba a jelentkezését. Jelentkezni lehet június, július és augusztus hónap végéig.

Jelentkezési időszak:

 • 2012. május 15. – 2012. május 31. 24:00

Jelentkezés módja:

Nyári kollégium díja:

 • Zuhanyzós szobában 23.300 Ft/fő/hó
 • Többágyas és házastársi szobában 20.950 Ft/fő/hó
 • Június hónapban „díjtalan” - azt a júniusi kollégiumi díj tartalmazza.
 • Aki államvizsgázik a Corvinuson, annak van lehetősége az államvizsga idejéig maradni július hónapban. Államilag támogatott hallgatók részére 310 Ft/nap költségtérítéses hallgatóknak 700 Ft/nap

Szociális alapon történő pályázás (Csak Corvinusosoknak!):

 • Kivételes szociális helyzetűeknek (Max. 8 fő 2 hónapra, vagy 16 fő 1 hónapra)
 • Kérvényeteket a tarkaretikollegium(kukac)gmail(pont)com címre e-mailben csatolva küldjétek el. (Pár sor melyben leírjátok, hogy igényelni szeretnétek a szociális alapon a nyári bentlakást. Illetve fejtsétek ki, hogy milyen szociális körülmények miatt adtátok be a pályázatot Pl: munkanélküli a családban, tartós betegség, árva, félárva, stb.).
 • Az elbírálás a tavalyi kollégiumi felvételi pontjai alapján történik. Igazolásokat csak azoknak kell benyújtani, akiknél jelentős változás történt a felvételi pontjaikhoz képest. Az igazolások beküldési határideje 2012. május 31.
 • Zuhanyzós szoba 11650 Ft/fő/hó
 • Többágyas és házastársi szoba 9.300 Ft/fő/hó

Nyári kollégiumi díj befizetése:

 • A NEPTUNon, illetve külsősöknek a Koordinátori Irodában a szokásos módon!
 • Júliusi nyári kollégiumi díj befizetési határideje: 2012. június 25. (hétfő)
 • Augusztusi nyári kollégiumi díj befizetési határideje: 2012. július 25. (szerda)
 • A befizetési határidő elmulasztása esetén a kollégiumi kártya letiltásra kerül, és a következő naptól a vendégszoba díját kell fizetned, ami 2.000 Ft/fő/éj.

Nyári kollégiumi elhelyezés:

 • 5. emelet
 • Minden nyári bentlakónak át kell költözni

Házastársi elhelyezés:

 • Igényelhető az 5 db házastársi szoba
 • Újdonság, hogy a párok abban az esetben is tudnak egy szobában lakni, ha lemaradtak a házastársi szobáról - egy háromágyas szobában - csak ebben az esetben a harmadik férőhely díját is ki kell fizetniük. (+20950 Ft)

Egyéb fontos információk:

 • Csak azok jelentkezését tudjuk elfogadni, aki határidőn belül rendezte az aktuális kollégiumi díj tartozását.
 • Az internet díjat egyben kell befizetni: 1500 Ft/hó, azaz 2 hónap 3000 Ft. Határideje 2012. június 25.
 • A jelentkezési lapon minden Rád vonatkozó információt adj meg! Ha szigorlatozol vagy államvizsgázol, azt mindenképp jelöld meg akkor is, ha egyéb okból is kérsz nyári elhelyezést!
 • A jelentkezéseket beérkezési sorrendben dolgozzuk fel. Ezért kérünk, mihamarabb küldd el azt, hogy biztos legyen a helyed a nyár folyamán, valamint, hogy a szoba- és szobatárs-igényeid a lehetőségekhez képest figyelembe tudjuk venni.
 • A későn beküldött jelentkezéseket csak akkor tudjuk figyelembe venni, ha van még szabad hely.
 • Amennyiben június 1-ig nem igényeltél nyári kollégiumot, de úgy alakul, hogy mégis szeretnél a nyár folyamán beköltözni, jelentkezésed küldd el a tarkaretikollegium(kukac)gmail(pont)com címre, és szabad szoba esetén mindenképpen megkeresünk.
 • Az e-mail címed és/vagy a telefonszámod mindenképp add meg, hogyha bármi miatt szükség van rá, el tudjunk érni.
 • Szeretnénk tájékoztatni, hogy amennyiben mégsem szeretnél az igényelt időszak teljes tartama alatt a kollégiumban maradni, a nyári kollégium díjának 50%-át ki kell fizetned az igényelt időszakra vonatkozóan. A korábbi kiköltözést az azt megelőző hónap 20-áig kell jelezned, a tarkaretikollegium(kukac)gmail(pont)com címen.
 • Abban az esetben, ha nem jelzed a fenti határidőig, hogy az igényelt időszak lejárta előtt ki szeretnél költözni, akkor a teljes havi kollégiumi díj kiírásra kerül, melyet bennlakástól függetlenül ki kell fizetned.

Ha bármilyen kérdésed van a nyári kollégiummal kapcsolatban, keress minket a tarkaretikollegium(kukac)gmail(pont)com címen, vagy személyesen Fejős Norbertet a 320-as szobában.

 

Üdvözlettel:

Fejős Norbert
Kollégiumi nevelőtanár

Rágcsálóirtás

Kedves Kollégisták!

Szeretnélek tájékoztatni Titeket, hogy 2012. május 23-án szerdán 10.00 órakor rágcsálóirtás lesz a kollégiumban.
Kérlek Titeket, hogy pakoljatok el a szobátokban, hogy a szakemberek elvégezhessék a munkát.

Köszönettel,

Vaszily Józsefné
kollégiumi koordinátor

Műszaki ellenőrzés és a szobák tisztaságának ellenőrzése

Kedves Kollégisták!

Szeretnélek tájékoztatni Titeket, hogy 2012. február 28-án kedden 10.00 órakor műszaki ellenőrzés és szobák tisztaságának ellenőrzése lesz a kollégiumban.
Kérlek Titeket, hogy a szobátokban pakoljatok össze, hogy a szakemberek elvégezhessék a munkát.

Köszönettel:

Vaszily Józsefné
kollégiumi koordinátor

Áramszünet

Az ELMŰ-ÉMÁSZ Hálózati Szolgálató Kft. a biztonságosabb villamosenergia ellátás érdekében

2011. szeptember 17-én /szombaton/ 8.00 órától 16.00 óráig

hálózatunkon  karbantartási, üzemzavar-megelőzési munkálatokat végez.

A munkavégzés időtartama alatt a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog.

Biztonsági okokból ezúton felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy ha a cég a munkálatokat a jelzett időpont előtt fejezi be, akkor a hálózatot előzetes értesítés nélkül visszakapcsolja.

Figyelem!!!!

Beköltözési időpont minden felvételt nyert hallgatónak, akik eddig még nem költöztek be:

szeptember 11. 9:00-16:00,

akik nem tudtak megjelenni, de felvételt nyertek, szeptember 12-től 16-ig tudnak beköltözni minden nap 9:00-15:00 között a titkárságon.

Ha addig nem költöznek be, akkor elveszítik a férőhelyüket.

Informatikai szolgáltatási szünet

Tisztelt Egyetemi Polgárok!

Emlékeztetném Önöket az április 28.-án megjelent 9. számú rektori utasításban leírtakra, miszerint:

"A szerverterem hűtő-, és elektromos rendszerének felújítása, valamint a helyiség ablakainak cseréje miatt a 2011 augusztus 10. és 2011 augusztus 14. közötti időszakban az egyetemen minden informatikai szolgáltatás szünetel - ezen idő alatt a hálózati elérés és az IP telefonos rendszer sem működik."

Ahhoz, hogy a munkaterületet 10.-én reggel át tudjuk adni ablakcserére, a rendszereket 9.-én este 20 órakor leállítjuk, hogy a teremben lévő eszközök nejlonozását reggelig el tudjuk végezni.

Üdvözlettel:
Szegedi János
igazgatóhelyettes
BCE ISzK

Pótfelvételi a Tarkaréti Kollégiumba

Pályázók köre:

Azok a hallgatók, akik

 •  nem nyújtottak be érvényes kollégiumi felvételi pályázatot a 2011/2012. tanév pályázási időszakában, illetve
 • tanulói/hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek, de nem a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói („külsős” hallgatók).

Keretszám: A fennmaradó feltöltetlen kollégiumi helyek száma. (A felvehető hallgatók létszáma a Budapesti Corvinus Egyetemen meghirdetett kollégiumi pályázati és fellebbezési időszak lezárását követően kerül meghatározásra.)

Pályázás módja: A pályázat benyújtását kizárólag e-mail formában kérjük az ekb(kukac)uni-corvinus(pont)hu címre „TARKA PÓTJELENTKEZÉS” tárggyal és az alábbi igazolások csatolásával:

 •  Érvényes diákigazolvány (A 2011/2012. tanév őszi félévről szeptemberben tanulói/hallgatói jogviszony-igazolást kérünk.)
 • Lakcímigazolás (helyi Népességnyilvántartó Iroda által kiállított igazolás arról, hogy a hallgató lakcímére kik vannak bejelentve)
 • Utolsó 3 havi jövedelemigazolás

Pályázati időszak: 2011. augusztus 15 – 2011. augusztus 31.

Eredményhirdetés: A pályázók értesítése e-mailben történik 2011. szeptember 5-én.

Aktualitások

Kedves Kollégisták!

Íme pár hasznos információ azoknak, akik tovább maradnak a kollégiumban.

A nyári kollégiumi jelentkezés során többen igényelték csupán azt, hogy tovább maradhassanak Tarkán júniusban.
Ennek értelmében a legtöbb ember július 1-én hagyja el a szobáját.

Így azok, akik nyári kollégiumot igényeltek, 6 szoba kivételével csak július 1-vel tudják elfoglalni új szobájukat.
Ez a hat, már szabad, beköltözésre váró üres szoba a következő: 403., 408., 415.,502., 510., 512.

Kérem az érintetteket, akik e hat szoba valamelyikébe nyertek nyári kollégiumi felvételt, költözzenek át június 23-ig.
Amennyiben ez gondot jelent, jelezzétek Kati néninek emailben (kati.vaszily(kukac)uni-corvinus(pont)hu), vagy személyesen holnap délután 3-ig.

Üdvözlettel:
Kollégiumi Bizottság

A kollégiumi jelentkezés feltételei

Külsős érdeklődőknek

Természetesen a 2011-2012 tanévben is lesz lehetőség a külsős hallgatók számára jelentkezni. Az EKB még nem írta ki ennek feltételeit, figyeljétek a honlapot, amint bővebb információnk lesz, azt itt megtaláljátok.

BCE hallgatóinak

Kollégiumi pályázati feltételek ITT.

Utolsó frissítés: 2017.05.16.