December - 2014
H K S C P S V
01
02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  
hétfõ, 2014. december 01.
13:00 - Meghívó Deák Edit doktori disszertációjának nyilvános vitájára (Élelmiszertudományi Doktori Iskola)
A Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt DEÁK EDIT „Adalékolási eljárással végrehajtott LC-ESI-MS vizsgálatok kifejlesztése és kritikai értéke...

Nyári kollégium kiköltözés

Kedves Kollégisták!

A nyári kollégiumi időszak augusztus 29-én zárul, így azon lakóknak, akik következő félévre nem nyertek felvételt a Tarkaréti Kollégiumba augusztus 29-én kell kiköltözniük a kollégiumból.

A belső kollégiumba felvételt nyert BCE-s hallgatók ügyében folyik az egyeztetés a Kinizsi és Földes Ferenc Kollégiummal, számukra megoldott a folyamatos lakhatás az átköltözésig.

A nem BCE-s lakók várólistára jelentkezhetnek a tavalyi évhez hasonlóan, név, e-mailcím, lakcím, telefonszám, iskola megadásával a tarkaretikollegium@gmail.com címre elküldve (tárgy: várólista 2014/2015). Számukra sajnos, nem tudjuk garantálni az elhelyezést augusztus 29-e után.

Üdvözlettel,
Márkus Veronika

Várólista nem Corvinusos hallgatók részére

Kedves Érdeklődők!

A Tarkaréti Kollégium a 2013/2014-es tanévre megtelt a Budapesti Corvinus Egyetemre felvételt nyert hallgatók létszáma alapján. A kollégium ezért más felsőoktatási intézmény hallgatói részére lehetőséget biztosít várólistás jelentkezésre.

A beköltözésig a lemondások nyomán, valamint a beköltözés után megüresedő férőhelyeket a várólistára jelentkezettek közül töltjük fel.

A jelentkezés módja:

- e-mailben Márkus Veronika részére (markus.veronika(kukac)gmail.com) ;
- Tárgy: Várólista 2013/2014;
- tartalma: név, iskola, lakhely, telefonszám, e-mail cím.

A felvételt nyert jelentkezők értesítése e-mailen és telefonon keresztül zajlik.

Üdvözlettel,
A Kollégium Vezetősége

Kollégiumi pályázati felhívás 2013/14 tanévre

Kedves Hallgatók!

Kiírásra került a 2013/2014-es tanévre vonatkozó kollégiumi pályázati felhívás. A pályázattal kapcsolatos tudnivalókat megtalálják az Egyetemi Kollégiumi Bizottság honlapján: http://ekb.uni-corvinus.hu.

Kérjük, hogy a sikeres jelentkezés érdekében tanulmányozzák körültekintően a pályázati kiírást és a vonatkozó szabályzatokat!

Felsőéves hallgatóknak július 9-23. között lesz lehetőségük jelentkezni a pályázati rendszerben (hiánypótlási határidő: augusztus 9.).

A Gólyák július 25- augusztus 2. között jelentkezhetnek kollégiumba a pályázati rendszeren keresztül (hiánypótlási határidő: augusztus 9.).

Üdvözlettel:
Egyetemi Kollégiumi Bizottság

Tájékoztató a BCE tandíj gyűjtőszámla változásáról

Kedves Corvinusos Hallgatók!

A Budapesti Corvinus Egyetem Tandíj gyűjtőszámlája 2013. július 4. napjától megváltozik. Részleteket az e tárgyban kiadott 20/2013. (VI.27.) főigazgatói utasításban találtok.

Bogárirtás

Kedves Kollégisták!

2013. július 9-én, kedden 9:00-tól bogárirtás lesz a kollégiumban. Kérem, hogy a szobában rakjátok el a dolgaitokat a földről, ill. a vizesblokk környékéről, hogy ezzel segítsétek a szakemberek munkáját.

Megértésetek köszönöm!

Üdvözlettel,
Márkus Veronika

Nevelőtanári pályázati kiírás

A Budapesti Corvinus Egyetem Közgáz Campus Kollégiumainak (Földes Ferenc Kollégium, Kinizsi Kollégium, Tarkaréti Kollégium) nevelőtanári státuszára.

A BCE Közgáz Campus Kollégiumaiban pályázatot hirdetünk a 2013/2014-es tanévre az alábbi kollégiumi nevelőtanári státuszokra:

 • Földes Ferenc Kollégium: 2 fő nevelőtanár (külföldi hallgatók ügyeinek intézése, ügyelet)
 • Tarkaréti Kollégium: 1 fő rendszergazda, 3 fő nevelőtanár (szobabeosztás készítése, könyvtárosi feladatok ellátása, ügyelet)
 • Kinizsi Kollégium: 1 fő rendszergazda, 3 fő nevelőtanár (Neptun rendszer kezelése, szobabeosztás készítése, külföldi hallgatók ügyeinek intézése, ügyelet)

A nevelőtanárok megbízatása a Földes Ferenc Kollégiumban 10 hónapra szól, 2013. szeptember 1-től 2014. június 30-ig, a Kinizsi Kollégiumban és a Tarkaréti Kollégiumban 12 hónapra szól, 2013. július 1-től 2014. június 30-ig. A pályázatokat a Kollégiumi Bizottság véleményezi, majd személyükről a kollégium igazgatója dönt, aki munkaköri leírásban határozza meg konkrét feladataikat.

A pályázók több kollégiumot is megjelölhetnek.

Feladatuk a BCE Kollégiumaira vonatkozó Keretszabályzat szerint:

 • ellátni az igazgató által rájuk bízott feladatokat,
 • Kollégiumi Bizottság munkájának segítése,
 • segíteni és felügyelni a kollégiumi Házirend és egyéb szabályzatok rendelkezéseinek, valamint az együttélés normáinak betartását,
 • segíteni a kollégisták beilleszkedését, problémáik megoldását,
 • feladataik teljesítéséről beszámol a kollégium igazgatójának.

Díjazásuk:

 • A nyertes pályázókkal a BCE megbízási szerződést köt, feladatuk ellátásáért megbízási díjban részesülnek. A férőhely használatra a BCE bérleti szerződést köt. A bérlemény használatáért bérleti díjat fizet.

Pályázhatnak:

 • Akik a BCE végzett hallgatói, vagy akiknek a 6. féléve is lezárásra került
 • Akik a BCE kollégiumaiban laktak,
 • Akik rendelkeznek egyetemünkön szerzett kollégiumi közéleti, érdekképviseleti tapasztalatokkal.

Pályázatnak tartalmaznia kell:

 • A pályázó személyes adatait,
 • Az eddigi kollégiumban és egyetemen végzett közéleti, közösségi és érdekképviseleti tevékenységeit,
 • Pályázatának motivációit, elképzeléseit a nevelőtanári feladat ellátására,
 • Melyik kollégiumba/kollégiumokba szól a pályázat.

A pályázatok beérkezési határideje:

 • 2013. május 31. 12 óra a BCE Kinizsi Kollégium titkárságán
 • (Cím: BCE Kinizsi Kollégium, 1092. Budapest, Kinizsi u. 2-6.)

További információkkal áll a pályázók rendelkezésére Erdőháti Nagy Lászlóné kollégiumi igazgató, a 1/482-7906-os telefonszámon, vagy személyesen a Kinizsi Kollégiumban.

Tűzriadó gyakorlat

Kedves Kollégisták!

December 13-án (csütörtökön) 13 órakor tűzriadó gyakorlat lesz a kollégiumban. Kérjük segítő közreműködéseteket, hogy az épületet az előírásoknak megfelelően, az ilyen esetben érvényes szabályok betartásával ki tudjuk üríteni (Tűzriadó terv és menekülési útvonal leírása megtalálható minden szobában).

Üdvözlettel:
Márkus Veronika

Tájékoztató a BGF-es beköltözők számára

Kedves Kollégista!

Értesítjük, hogy a kollégiumi beköltözés időpontja 2012/2013-as tanévre:

 • 2012. szeptember 2-án, 14 órától 18 óráig;
 • 2012. szeptember 3-án, 9 órától 16 óráig;
 • 2012. szeptember 9-én, 9 órától 16 óráig.

Az időpont kiválasztását kérjük, jelezze a pályázati rendszerben. Az előzetes jelentkezés el-mulasztása esetén nem tudjuk fogadni az adott beköltözési napon.

A kollégiumi elhelyezéssel kapcsolatos további kérdés esetén érdeklődjön a https://koli.kkfk.bgf.hu/apex/<wbr></wbr>f?p=100:1 honlapon, valamint a koli(kukac)kkfk.bgf.hu e-mail címen.
A kollégium felszereltségével, elérhetőségével kapcsolatban információkat talál a tarkaret.uni-corvinus.hu oldalon, kérdéseivel pedig forduljon bátran a kollégium vezetőségéhez.

Beköltözéskor a regisztrációs pultnál kell jelentkeznie, ezt követően Emmer Alexandra demonstrátornál, aki rögzíti megérkezésüket a BGF/KKK kollégiumi rendszerében!
A regisztrációs pultnál egyeztetjük az adatait, valamint itt kell befizetnie a kulturális hozzájárulást (3000 Ft/év), illetve a kártyaletéti díjat (1500 Ft/fő) is. A kollégista a kiköltözéskor visszakapja ezt az összeget, ha a szobát hiánytalanul, illetve belépőkártyáját sértetlenül adja vissza az üzemeltetés számára. Ha a szobát leltár-hiányosan adja vissza kiköltözéskor, vagy a belépőkártyáját nem vagy nem sérülésmentesen adja vissza, a kártyaletéti díjat elveszíti, az a kártérítés vagy más jogcímen Ön által fizetendő összegbe beszámít.

A kollégiumban elektronikus beléptető rendszer működik a bentlakók biztonsága érdekében.
A beköltöző a tűzvédelmi tájékoztató meghallgatása után veheti át a szobakulcsot.

A szobákban elhelyezett felszerelési tárgyakat az első beköltöző a szobaleltár alapján veszi át; kiköltözéskor ez alapján kell a szobát átadni.
A kollégiumba nem lehet behozni mikrohullámú sütőt, rezsót, merülőforralót és hősugárzót, azaz semmilyen hőfejlesztő eszközt a hajszárító kivételével.
Minden más műszaki cikk (pl.: számítógép, televízió) vagy olyan felszerelési tárgy, amit a kollégiumban is adunk (pl.: lámpa, ruhaszárító) behozható, amennyiben írásban jelenti a regisztrációs pultnál (kiköltözéskor csak így fogja tudni kivinni az épületből).
Ágyneműhuzatot a kollégium nem biztosít, a kollégistáknak kell gondoskodnia róla.

A kollégiumi vendégfogadás rendje szerint a kollégiumi vendégfogadási díj 400 Ft/fő/éjszaka. Ezt a szállásdíjat azoknak kell fizetniük, akik az éjszakát a kollégiumban töltik, ugyanakkor azokra is vonatkozik, akik nem töltik itt az éjszakát, de 23.00 óráig nem hagyják el az épületet. A vendégfogadási díjat a portán fizethetik be.

További információ megtalálható a https://koli.kkfk.bgf.hu/apex/<wbr></wbr>f?p=100 címen Probléma esetén keresse fel a 123-as szobát a Mátyásföldi Kollégiumban, vagy a  Mátyásföldi Kollégiumi Bizottságot. Ha az nem vezet eredményre,  akkor írjon levelet a koli(kukac)kkfk.bgf.hu címre, vagy forduljon a kollégium igazgatójához.

Üdvözlettel:
Mátyásföldi Kollégiumi Bizottság

Pótjelentkezés Corvinus hallgatók számára

Kedves Corvinusos Hallgatók!

Akik lemaradtak a kollégiumi jelentkezésről a pályázati időszakban, az ekb(kukac)uni-corvinus.hu címen jelentkezhetnek augusztus 24-ig. Augusztus 24-e után Márkus Veronika koordinátornál e-mailben (markus.veronika(kukac)gmail.com) tájékozódhatnak a férőhelyekről.

Márkus Veronika
mb. koordinátor

Külsős hallgatók - 2012/2013 tanév

Kedves Külsős Hallgatók!

Kollégiumunk a 2012/2013-as tanévben a Budapesti Corvinus Egyetemen felvételt nyertek, a külföldi hallgatók, valamint a bérbe adott férőhelyek száma alapján megtelt. A Tarkaréti Kollégium ezért nem tud a következő tanévben külsős hallgatókat fogadni.

A nyári kollégiumi férőhellyel rendelkező külsős hallgatók kiköltözési határideje 2012. augusztus 31. A kiköltözést a Titkárságon bonyolíthatjátok le, nyitvatartási időben a következők szerint:

 1. szoba kitakarítása (különös figyelemmel a hűtőre, ágyak mögötti részre, szemetesek tisztaságára)
 2. könyvtári könyvek visszaadása, könyvtári tartozás rendezése
 3. kollégiumi díj rendezése (csekk bemutatásával, amennyiben elmaradás van)
 4. belépőkártya leadása
 5. kiköltözési lap aláírása.

Kollégiumunk lehetőséget biztosít várólistára kerülésre. E-mailben történő igényleadás esetén a Corvinusos beköltözés után (2012. szeptember 9.) az üresen maradó férőhelyekre bekerülhetnek külsős hallgatók. Kérem, azok a hallgatók, akik szeretnének nálunk lakni a továbbiakban is, és vállalják, hogy esetlegesen később beköltözhetnek kollégiumunkba, küldjék el telefonos elérhetőségüket, e-mail címüket és levelezési címüket Márkus Veronika koordinátornak (markus.veronika(kukac)gmail.com) "Várólista" tárggyal.

Üdvözlettel,
Márkus Veronika

Nyári kollégium - 2012

A tanév befejeztével a Tarkaréti Kollégium lehetőséget biztosít lakói számára a nyári elhelyezésre. Ha nem szeretnéd a nyarat is a kollégiumban tölteni, akkor legkésőbb 2012. június 18. (hétfő 16:00-ig) kell kiköltöznöd. Amennyiben 2012. június 18-a után is benn szeretnél maradni a kollégiumban, akkor jelentkezned kell. Ha ezt elmulasztod megtenni, akkor 2.000 Ft/fő/éj vendégéjszakai díj ellenében tudsz bejutni a szobádba. Aki év közben Tarkán lakott, az nem adhatja be nyárra a Kinizsi kollégiumba a jelentkezését. Jelentkezni lehet június, július és augusztus hónap végéig.

Jelentkezési időszak:

 • 2012. május 15. – 2012. május 31. 24:00

Jelentkezés módja:

Nyári kollégium díja:

 • Zuhanyzós szobában 23.300 Ft/fő/hó
 • Többágyas és házastársi szobában 20.950 Ft/fő/hó
 • Június hónapban „díjtalan” - azt a júniusi kollégiumi díj tartalmazza.
 • Aki államvizsgázik a Corvinuson, annak van lehetősége az államvizsga idejéig maradni július hónapban. Államilag támogatott hallgatók részére 310 Ft/nap költségtérítéses hallgatóknak 700 Ft/nap

Szociális alapon történő pályázás (Csak Corvinusosoknak!):

 • Kivételes szociális helyzetűeknek (Max. 8 fő 2 hónapra, vagy 16 fő 1 hónapra)
 • Kérvényeteket a tarkaretikollegium(kukac)gmail.com címre e-mailben csatolva küldjétek el. (Pár sor melyben leírjátok, hogy igényelni szeretnétek a szociális alapon a nyári bentlakást. Illetve fejtsétek ki, hogy milyen szociális körülmények miatt adtátok be a pályázatot Pl: munkanélküli a családban, tartós betegség, árva, félárva, stb.).
 • Az elbírálás a tavalyi kollégiumi felvételi pontjai alapján történik. Igazolásokat csak azoknak kell benyújtani, akiknél jelentős változás történt a felvételi pontjaikhoz képest. Az igazolások beküldési határideje 2012. május 31.
 • Zuhanyzós szoba 11650 Ft/fő/hó
 • Többágyas és házastársi szoba 9.300 Ft/fő/hó

Nyári kollégiumi díj befizetése:

 • A NEPTUNon, illetve külsősöknek a Koordinátori Irodában a szokásos módon!
 • Júliusi nyári kollégiumi díj befizetési határideje: 2012. június 25. (hétfő)
 • Augusztusi nyári kollégiumi díj befizetési határideje: 2012. július 25. (szerda)
 • A befizetési határidő elmulasztása esetén a kollégiumi kártya letiltásra kerül, és a következő naptól a vendégszoba díját kell fizetned, ami 2.000 Ft/fő/éj.

Nyári kollégiumi elhelyezés:

 • 5. emelet
 • Minden nyári bentlakónak át kell költözni

Házastársi elhelyezés:

 • Igényelhető az 5 db házastársi szoba
 • Újdonság, hogy a párok abban az esetben is tudnak egy szobában lakni, ha lemaradtak a házastársi szobáról - egy háromágyas szobában - csak ebben az esetben a harmadik férőhely díját is ki kell fizetniük. (+20950 Ft)

Egyéb fontos információk:

 • Csak azok jelentkezését tudjuk elfogadni, aki határidőn belül rendezte az aktuális kollégiumi díj tartozását.
 • Az internet díjat egyben kell befizetni: 1500 Ft/hó, azaz 2 hónap 3000 Ft. Határideje 2012. június 25.
 • A jelentkezési lapon minden Rád vonatkozó információt adj meg! Ha szigorlatozol vagy államvizsgázol, azt mindenképp jelöld meg akkor is, ha egyéb okból is kérsz nyári elhelyezést!
 • A jelentkezéseket beérkezési sorrendben dolgozzuk fel. Ezért kérünk, mihamarabb küldd el azt, hogy biztos legyen a helyed a nyár folyamán, valamint, hogy a szoba- és szobatárs-igényeid a lehetőségekhez képest figyelembe tudjuk venni.
 • A későn beküldött jelentkezéseket csak akkor tudjuk figyelembe venni, ha van még szabad hely.
 • Amennyiben június 1-ig nem igényeltél nyári kollégiumot, de úgy alakul, hogy mégis szeretnél a nyár folyamán beköltözni, jelentkezésed küldd el a tarkaretikollegium(kukac)gmail.com címre, és szabad szoba esetén mindenképpen megkeresünk.
 • Az e-mail címed és/vagy a telefonszámod mindenképp add meg, hogyha bármi miatt szükség van rá, el tudjunk érni.
 • Szeretnénk tájékoztatni, hogy amennyiben mégsem szeretnél az igényelt időszak teljes tartama alatt a kollégiumban maradni, a nyári kollégium díjának 50%-át ki kell fizetned az igényelt időszakra vonatkozóan. A korábbi kiköltözést az azt megelőző hónap 20-áig kell jelezned, a tarkaretikollegium(kukac)gmail.com címen.
 • Abban az esetben, ha nem jelzed a fenti határidőig, hogy az igényelt időszak lejárta előtt ki szeretnél költözni, akkor a teljes havi kollégiumi díj kiírásra kerül, melyet bennlakástól függetlenül ki kell fizetned.

Ha bármilyen kérdésed van a nyári kollégiummal kapcsolatban, keress minket a tarkaretikollegium(kukac)gmail.com címen, vagy személyesen Fejős Norbertet a 320-as szobában.

 

Üdvözlettel:

Fejős Norbert
Kollégiumi nevelőtanár

Rágcsálóirtás

Kedves Kollégisták!

Szeretnélek tájékoztatni Titeket, hogy 2012. május 23-án szerdán 10.00 órakor rágcsálóirtás lesz a kollégiumban.
Kérlek Titeket, hogy pakoljatok el a szobátokban, hogy a szakemberek elvégezhessék a munkát.

Köszönettel,

Vaszily Józsefné
kollégiumi koordinátor

Műszaki ellenőrzés és a szobák tisztaságának ellenőrzése

Kedves Kollégisták!

Szeretnélek tájékoztatni Titeket, hogy 2012. február 28-án kedden 10.00 órakor műszaki ellenőrzés és szobák tisztaságának ellenőrzése lesz a kollégiumban.
Kérlek Titeket, hogy a szobátokban pakoljatok össze, hogy a szakemberek elvégezhessék a munkát.

Köszönettel:

Vaszily Józsefné
kollégiumi koordinátor

Áramszünet

Az ELMŰ-ÉMÁSZ Hálózati Szolgálató Kft. a biztonságosabb villamosenergia ellátás érdekében

2011. szeptember 17-én /szombaton/ 8.00 órától 16.00 óráig

hálózatunkon  karbantartási, üzemzavar-megelőzési munkálatokat végez.

A munkavégzés időtartama alatt a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog.

Biztonsági okokból ezúton felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy ha a cég a munkálatokat a jelzett időpont előtt fejezi be, akkor a hálózatot előzetes értesítés nélkül visszakapcsolja.

Figyelem!!!!

Beköltözési időpont minden felvételt nyert hallgatónak, akik eddig még nem költöztek be:

szeptember 11. 9:00-16:00,

akik nem tudtak megjelenni, de felvételt nyertek, szeptember 12-től 16-ig tudnak beköltözni minden nap 9:00-15:00 között a titkárságon.

Ha addig nem költöznek be, akkor elveszítik a férőhelyüket.

Informatikai szolgáltatási szünet

Tisztelt Egyetemi Polgárok!

Emlékeztetném Önöket az április 28.-án megjelent 9. számú rektori utasításban leírtakra, miszerint:

"A szerverterem hűtő-, és elektromos rendszerének felújítása, valamint a helyiség ablakainak cseréje miatt a 2011 augusztus 10. és 2011 augusztus 14. közötti időszakban az egyetemen minden informatikai szolgáltatás szünetel - ezen idő alatt a hálózati elérés és az IP telefonos rendszer sem működik."

Ahhoz, hogy a munkaterületet 10.-én reggel át tudjuk adni ablakcserére, a rendszereket 9.-én este 20 órakor leállítjuk, hogy a teremben lévő eszközök nejlonozását reggelig el tudjuk végezni.

Üdvözlettel:
Szegedi János
igazgatóhelyettes
BCE ISzK

Pótfelvételi a Tarkaréti Kollégiumba

Pályázók köre:

Azok a hallgatók, akik

 •  nem nyújtottak be érvényes kollégiumi felvételi pályázatot a 2011/2012. tanév pályázási időszakában, illetve
 • tanulói/hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek, de nem a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói („külsős” hallgatók).

Keretszám: A fennmaradó feltöltetlen kollégiumi helyek száma. (A felvehető hallgatók létszáma a Budapesti Corvinus Egyetemen meghirdetett kollégiumi pályázati és fellebbezési időszak lezárását követően kerül meghatározásra.)

Pályázás módja: A pályázat benyújtását kizárólag e-mail formában kérjük az ekb(kukac)uni-corvinus.hu címre „TARKA PÓTJELENTKEZÉS” tárggyal és az alábbi igazolások csatolásával:

 •  Érvényes diákigazolvány (A 2011/2012. tanév őszi félévről szeptemberben tanulói/hallgatói jogviszony-igazolást kérünk.)
 • Lakcímigazolás (helyi Népességnyilvántartó Iroda által kiállított igazolás arról, hogy a hallgató lakcímére kik vannak bejelentve)
 • Utolsó 3 havi jövedelemigazolás

Pályázati időszak: 2011. augusztus 15 – 2011. augusztus 31.

Eredményhirdetés: A pályázók értesítése e-mailben történik 2011. szeptember 5-én.

Aktualitások

Kedves Kollégisták!

Íme pár hasznos információ azoknak, akik tovább maradnak a kollégiumban.

A nyári kollégiumi jelentkezés során többen igényelték csupán azt, hogy tovább maradhassanak Tarkán júniusban.
Ennek értelmében a legtöbb ember július 1-én hagyja el a szobáját.

Így azok, akik nyári kollégiumot igényeltek, 6 szoba kivételével csak július 1-vel tudják elfoglalni új szobájukat.
Ez a hat, már szabad, beköltözésre váró üres szoba a következő: 403., 408., 415.,502., 510., 512.

Kérem az érintetteket, akik e hat szoba valamelyikébe nyertek nyári kollégiumi felvételt, költözzenek át június 23-ig.
Amennyiben ez gondot jelent, jelezzétek Kati néninek emailben (kati.vaszily(kukac)uni-corvinus.hu), vagy személyesen holnap délután 3-ig.

Üdvözlettel:
Kollégiumi Bizottság

A kollégiumi jelentkezés feltételei

Külsős érdeklődőknek

Természetesen a 2011-2012 tanévben is lesz lehetőség a külsős hallgatók számára jelentkezni. Az EKB még nem írta ki ennek feltételeit, figyeljétek a honlapot, amint bővebb információnk lesz, azt itt megtaláljátok.

BCE hallgatóinak

Kollégiumi pályázati feltételek ITT.

Utolsó frissítés: 2014.11.03.