Augusztus - 2018
H K S C P S V
  01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  
Átadták az Év oktatója és az Év dolgozója kitüntetéseket| 2017.06.07.

Június 2-án rendeztük egyetemünkön a Pedagógusnapi Ünnepséget, ahol a hagyományoknak megfelelően átadtuk Az év oktatója és Az év dolgozója kitüntetéseket.

Az először 65 éve megtartott Pedagógusnap minden évben alkalmat biztosít a kiemelkedő teljesítményt nyújtó oktatók és más kollégák munkájának elismerésére. A június 2-i ünnepségen Lánczi András rektor köszöntötte a résztvevőket és a díjazottakat, majd Pavlik Lívia kancellárral közösen adta át az elismeréseket. A kitüntetések átadása után a hallgatók nevében Szentpáli-Tóth Ádám, a Hallgatói Önkormányzat elnöke köszöntötte az oktatókat és az egyetem dolgozóit.  

Az ünnepség a pezsgős koccintást követően a Főépület belső udvarán egy zenés vendégváró összejövetellel egybekötött közös ebéddel folytatódott. Az ebéd után a résztvevők a III-as előadóban nézték meg a díjazottakat köszöntő néhány perces videókat, amelyeket a Hallgatói Médiaközpont készített.

 

„Az év oktatója 2017” kitüntetésben részesültek:

A Gazdálkodástudományi Karról:

Bán Dániel, aki kiemelkedő oktatói munkájáért vehette át a díjat.

Czoboly Gergely István kiemelkedő oktatói munkája elismeréséül kapta az Év Oktatója 2017 kitüntetést.

Kiváló pedagógiai érzéke, felkészültsége és didaktikai módszerei folytán szintén kitüntetésben részesült Szabóné Veres Tünde.

Petheő Attila István a diákok körében elért népszerűségéért részesült a kitüntetésben.

 

A Közgazdaságtudományi Karról:

Az Év Oktatója 2017 kitüntetéssel ismertük el Pálvölgyi Dénes Gábor magas színvonalon végzett oktatói munkáját, szaktudását és pedagógiai képességét, valamint a hallgatói véleményezések során elért oktatói teljesítményét.

Cserháti Ilona magas színvonalon végzett oktatói munkájáért, szaktudásáért és pedagógiai képességéért, tantárgyfejlesztési tevékenységéért, valamint a hallgatói véleményezések során elért kiemelkedő oktatói teljesítményéért részesült a kitüntetésben

 

A Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Karról:

Deli Eszter felkészültségéért, szakmai-tudományos igényességéért és kivételes oktatói habitusáért kapta az elismerést.

A spanyol nyelv oktatásában és a Corvinus Nyelvvizsgaközpontban végzett lelkiismeretes és kiváló szakmai munkájáért vehette át kitüntetését Tóth Eszter.

 

„Az év dolgozója 2017” kitüntetésben részesültek:  

Az Adminisztratív Igazgatóság szervezetéhez tartozó Egyetemi Levéltár munkatársaként Zsidi Vilmos vehette át kitüntetését, aki a levéltári szakma iránt tanúsított vitathatatlan elkötelezettségéről, az Egyetem szerte ismert pontos, megbízható és lelkiismeretes munkájáról tett tanúbizonyságot.

Az Egyetemi Könyvtár dolgozója, Merényi Zsuzsanna az Egyetemen folyó oktatás, kutatás és tanulás szakirodalmi ellátottságának biztosítása során nyújtott kiemelkedő teljesítményéért részesült a kitüntetésben.

A Kancellárián működő Gazdasági Igazgatóság Bevételi Pénzügyi Irodájának munkatársaként precíz, megbízható és lelkiismeretes munkája elismeréseként kitüntetésben részesült Andódy Anikó.

Marcalekné Kormos Cecília a Gazdálkodástudományi Kar Tanulmányi Irodáján nyújtott kiemelkedő szervező és irányítási munkája elismeréseként szintén Év Dolgozója 2017 kitüntetésben részesült.

A Gazdálkodástudományi Kar Informatikai Intézetben nyújtott kiemelkedő és lelkiismeretes támogató munkájáért kitüntetést kapott Arany Zsuzsanna.

A Közgazdaságtudományi Kar Tanulmányi Osztályán tanulmányi előadóként nyújtott nélkülözhetetlen tevékenységéért, lelkiismeretes, kiemelkedő színvonalon végzett nagy mennyiségű és kiváló minőségű, szakszerű munkájáért az Év Dolgozója 2017 kitüntetésben részesült Koltai Melinda Judit.

Példamutató hozzáállásáért, pontos és lelkiismeretes munkájáért kitüntetésben részesült Wallisch Andrea Erika, a Közgáz Campus Igazgatóság Testnevelési és Sportközpontjának munkatársa.

A Műszaki és Informatikai Igazgatóság Üzemeltetési és Beruházási Iroda részéről Kovácsné Dombi Mónika, a Karbantartási csoport munkájának szervezésében és adminisztrációjában kifejtett fáradhatatlan, lelkiismeretes, precíz tevékenységéért részesült elismerésben, amely nagymértékben hozzájárul az oktatási épületek működőképességének folyamatos fenntartásához.

A Műszaki és Informatikai Igazgatóság szervezetében működő Informatikai Szolgáltató Központ munkatársaként egy emberöltőt kitevő lelkiismeretes és szorgalmas munkájának, hűségének, emberi és vezetői hozzáállásának elismeréséül Év Dolgozója 2017 kitüntetést kapott Szegedi János.

A Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Karról Bujtás Emese, az Idegennyelvi Oktató- és Kutatóközpontban végzett kiemelkedő színvonalú lelkiismeretes munkájáért vehette át kitüntetését.

 

Képgaléria

Utolsó frissítés: 2016.10.20.