Április - 2020
H K S C P S V
  01 02 03 04
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  

Stan Róbert, a Közgazdaságtudományi Kar HÖK-elnökének köszöntője

Kedves frissen felvett hallgató társam!

Engedd meg, hogy elsők közt gratuláljak Neked a Közgazdaságtudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának nevében sikeres felvételihez!

Immár joggal mesélheted büszkén a családodnak, barátaidnak és ismerőseidnek, hogy te is Corvinusos lettél, még pedig a Közgazdaságtudományi Karon! Nemcsak az ország egyik legjobb egyetemére sikerült bejutnod, hanem egy olyan karra, ahonnan számos neves közgazdász és vezető értelmiségi került ki, akiknek a névsorát kitartó munkával te magad is gyarapíthatod!

Remélem, hogy egyetemi éveidre remek lehetőségként fogsz tekinteni és nem egy szükségszerű rossznak fogod látni, melyet túl kell élned a diploma megszerzéséhez. Merem állítani, hogy megéri főállású egyetemistának lenni és kihasználni minden lehetőséget, amit az egyetem felkínál a jövőd megalapozásához. Egyetemünkön több mint 40 diákszervezet van, mely nemcsak Magyarországon, de Közép-Európában is kimagasló szám. Ezen szervezetek csak arra várnak, hogy belépj hozzájuk és segítsenek neked a tapasztaltszerzésben, neves vállalkozók, közgazdászok és vezetők segítségével.

A szakmai élet mellett mindent meg foguk tenni annak érdekében rendezvényeink segítségével, hogy ki tudj kapcsolódni az aktív egyetemi élet és a sok tanulás mellett. Ám szeretném megjegyezni, hogy utóbbit egy percig sem szabad elhanyagolni, főleg nem ezen a karon, még akkor sem, ha a két lekedveltebb információs forrás; a facebook és a folyosói pletykák mást mondanak!

Zárásképpen kívánom, hogy érezd jól magad és sikerekben gazdag egyetemista éveid legyenek! Ha segítségre van szükséged – tanulás és vizsgahelyettesítés kivételével –, akkor állunk rendelkezésedre. Ám ehhez kérlek, látogass el a hivatalos Facebook oldalunkra, a közgáz.net honlapunkra és az egyetem által létrehozott gólyáknak szóló honlapra, hogy további információkkal láthassunk el téged! Valamint, tekintsd meg a számotokra létrehozott applikációnkat, melynek segítségével könnyebben fel tudjátok venni a kapcsolatot a leendő szaktársaitokkal!

Baráti üdvözlettel;

Stan Róbert
elnök
Közgazdaságtudományi Kar
Hallgatói Önkormányzat

Utolsó frissítés: 2018.11.30.