Január - 2017
H K S C P S V
  01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
24 25 26 27 28 29
30 31  

Munkahely az egyetem mellé? A Corvinus első duális hallgatói mesélnek tapasztalataikról

A Corvinus szeptembertől kínál Székesfehérváron duális alapképzéseket. Ha többet szeretnél megtudni erről a képzési formáról, olvasd el az interjúnkat a Székesfehérvári Campus két elsőéves hallgatójával, Virággal és Ferenccel, akiket az első hónapokról kérdeztünk.

Tovább

Kérdések és válaszok napja a Corvinus Székesfehérvári Campusán

Jelentős érdeklődés mellett zajlott a Székesfehérvári Campus január 12-i nyílt napja. Az eseményen az érdeklődők megismerkedhettek az egyetemi órák hangulatával, és választ kaphattak a duális képzéssel kapcsolatos kérdéseikre is. 

Tovább

6+1 érv a Székesfehérvári Campus mellett

A Corvinus új bázisa, a Székesfehérvári Campus ugyanolyan magas színvonalú képzéseket kínál, mint budapesti intézményünk, azonban egyéb sajátosságai különösen vonzóvá teszik a felvételi előtt állók számára.

Összeszedtünk hat plusz egy érvet, hogy miért jó választás Fejér megye székhelye a tavasszal érettségizők számára, különösen, ha az egyetemi évek alatti megélhetés is fontos szempont számukra.

Tovább

Induló képzések a 2017/2018-as tanévben

A Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán a 2017/2018-as tanévben az alábbi szakokra várjuk a jelentkezőket:

Alapképzések:

– Gazdálkodás és menedzsment (Nappali)

– Pénzügy és számvitel (Nappali)

– Gazdaságinformatikus (Levelező)

Mesterképzések:

– Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás (Levelező)

– Kommunikáció- és médiatudomány (Levelező)

– Sportközgazdász (nappali)

Ide kattintva bővebben is tájékozódhat induló alap- és mesterképzéseinkről

Jó humor, alázat, kitartás – Tóth Máté a Tibi atya-bizniszről

Csak üssön! Ez akár a mottója is lehetne a Spin-Off Klubbal közösen szervezett Corvinus Beetető tegnapi vendégének, Tóth Máténak, aki az egyetem Székesfehérvári Campusán osztotta meg tapasztalatait az érdeklődőkkel. Az átütő hatás ugyanis vállalkozásának két fő pillérét: a fröccsöt és a humort is jellemezi. 

Olvasd el a teljes beszámolót!

Ne legyenek túl céltudatosak… – Tanulj? Dolgozz? Vállalkozz? konferencia Székesfehérváron

Miért állnak nagyszerű lehetőségek ma a fiatalok előtt? Mi kell ahhoz, hogy sok startup cég legyen Magyarországon? Hogyan lehet összeegyeztetni a munkát a tanulással? Ezekről a kérdésekről beszéltek az előadók a Székesfehérvári Campus konferenciáján. 

Kattints ide a teljes beszámolóhoz!

Rögtönzött videók? Francokat! – Szirmai Gergely volt a Corvinus Beetető első vendége

Az ország egyik legfelkapottabb youtubere a színültig telt nagyelőadóban, 130 fiatal előtt beszélt a Hollywood Hírügynökség-sztoriról a Corvinus Egyetem székesfehérvári campusán az egyetem és a Spin-Off Klub szervezésében. 

Kattints ide a teljes beszámolóhoz! 

 

Tudj meg mindent a duális képzésekről!

 

 

Nyílt próbaérettségi nap Székesfehérváron is

A Corvinus egyetem diákszervezete, a Studium Generale (SG) az idei felvételi időszakban is megrendezi Nyílt Próbaérettségi napját, ezúttal február 18-án. A vizsga megírására az ország több pontján, így Székesfehérváron is lehetőség lesz. Az SG-sek három tantárgyból, matematikából, történelemből, illetve elméleti/üzleti közgazdaságból biztosítanak lehetőséget arra, hogy a középiskolások vizsgaszituációban kipróbálják, milyen lesz érettségizni. Mindhárom tantárgyból közép- és emeltszinten is ingyenesen lehet vizsgát tenni. A beadott dolgozatokat az SG-sek kijavítják, és igény esetén személyesen is konzultálnak a próbavizsgázóval az eredményről.  

Gratulálunk a nyerteseknek!

Lezárult a hashtag-játékunk, megtaláltuk a Székesfehérvári Campus lány- és fiúmosolyát!

A Campus lány mosolya, Fülöp Adrienn Anett egy Samsung tablettel, a Campus fiú mosolya, Horváth István Kálmán pedig egy FEZEN bérlettel gazdagabban vághat bele a nyárba, s várhatja velünk együtt a szeptembert, amikor is #CorvinusosLeszek!

Gratulálunk a nyerteseknek!

A nyár folyamán is látogassátok az oldalunkat, hasznos információkkal várunk Titeket!

 

 

 

 

A Székesfehérvári Campus videója

Flash is required!

Utolsó frissítés: 2017.01.17.