December - 2017
H K S C P S V
  01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

 

Az Üzleti Szaknyelvi Tréner Szakirányú Továbbképzés - jelentkezés 2017/18 tanév őszi félév

 

 

 Várjuk sok szeretettel az országban egyedülálló, immár harmadik évben működő szakirányú képzési programunkban!

 

 

Az Üzleti szaknyelvi tréner egyéves szakirányú diplomát adó angol és német nyelvű képzés, melyre BA és MA diplomával rendelkező nyelvtanárok és gazdasági vagy magas szintű nyelvtudással rendelkező más diplomások jelentkezését várjuk. A szakirányú továbbképzés lehetőséget nyújt a nyelvtanári diploma bázisán szerzett ismeretek és készségek továbbfejlesztésére a gazdasági szaknyelv oktatása, illetve a célnyelven tartott interaktív tréningek módszertana és gyakorlata terén, ezáltal kiszélesíti a közoktatásban, a felnőttképzésben és az üzleti szférában való elhelyezkedés lehetőségét.

 

Más diplomával rendelkezők számára a felnőttképzés módszertanában szerzett elméleti és gyakorlati jártasság képessé teszi a résztvevőket a célnyelven nyelvileg és módszertanilag magas szintű tréningek megtartására, ezáltal bővül az alapdiplomával betölthető pozíciók köre az oktatásban és a gazdasági szféra különböző területein.

 

Fontos információ!

A  2011. évi CXC. törvény a köznevelésről  az alábbi kedvező feltételeket tartalmazza az Üzleti szaknyelvi tréner szakirányú diplomával rendelkezők számára:

54. Átmeneti és vegyes rendelkezések

98. § (8) Az alkalmazáskor és a vezetői megbízáskor

a) a végzettség szintjének megfelelő tanári szakképzettségnek kell elfogadni a képzés szakirányának megfelelő felsőfokú végzettséget tanúsító oklevéllel igazolt szakképzettséget, ha a felsőfokú iskolai tanulmányok keretében el kellett sajátítani a tantárgy oktatásának módszertanát; a feltételek meglétéről az oklevelet kiállító felsőoktatási intézmény igazolása vagy a leckekönyv alapján a munkáltató dönt;

 

A képzés mindig  az őszi félévben indul. Az oktatás a célnyelven folyik.

 

Jelentkezési határidő: Folyamatos-augusztus 21.-ig  A képzés minimum 15 fővel indítható, ezért köszönjük, ha  korábbi jelentkezésével segíti munkánkat.

 

Órarend: A képzés kéthetente pénteken 13.40-től - 20.40-ig kerül megtartásra, illetve félévenként két alkalommal szombat délelőtti elfoglaltsággal jár. Első tanítási nap tervezett időpontja: 2017 szeptember 9.

 

Tandíj: 200 000 Ft/félév, melyet a félév megkezdése előtt augusztusban és februárban kell befizetni. Két részletben történő fizetésre van lehetőség.

 

 A képzés tartalmára vonatkozó további információért kérjük kattintson az alábbi linkre:

Üzleti szaknyelvi tréner angol és német nyelven szakirányú továbbképzési szak képzési és kimeneti követelményei

- Trainer for Bussines in English

- Trainer für Wirtschaftsdeutsch

 

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok:

- BA vagy MA szintű nyelvtanári, gazdasági vagy más szakterületen szerzett diploma;

- Nem nyelvtanári diploma esetén legalább B2 szintű komplex nyelvvizsga bizonyítvány;

- Amennyiben nincs nyelvvizsgája, de úgy érzi, hogy nyelvtudása a kívánt szintet eléri, írásbeli és szóbeli szintfelmérőn kell részt vennie.

- Motivációs levél a célnyelven.

Jelentkezési lap 2017 magyar résztvevők számára

Kérjük, hogy adminisztratív célzattal legyenek szívesek kitölteni az Adatlapot is és a Jelentkezési lappal együtt  szíveskedjenek azt is elküldeni a jelentkezéskor.

 Adatlap_2017

Érdeklődését, jelentkezését (fenti dokumentumokat szkennelve) az alábbi email címen várjuk:

 agota.dobos@uni-corvinus.hu

 

Üdvözlettel:

Dr. Dobos Ágota, PhD

igazgató, szakirányvezető

Tel: 1-482-7266

Utolsó frissítés: 2017.05.19.